top of page
  • Siren Hovland

Prefabrikert fremtid

Vi er vant til at det tar tid å bygge hus eller hytte.

Vi er vant til gjerne ett år med sakte progresjon av graving, støpning, reisverk, takstoler og markering av tett bygg. Så er det tørketid og en møysommelig prosess med innvendig arbeid før en endelig står med nøklene i handa.Definisjonen av prefabrikasjon (arkitektur) fra Store Norske Leksikon: "Prefabrikasjon er en betegnelse brukt om det å lage monterbare byggeelementer eller -bygningsdeler ferdig på fabrikk for derpå å montere dem på byggeplassen (montasjebygging)."

Dette kan også inkludere helt ferdigbygde løsninger som Enkelrum leverer.Enkelrum har siden 2005 produsert ferdige løsninger; både hus, hagestuer, hytter, anneks etc. De har levert hovedsaklig i Sverige men også mye til nabolandene Norge, Finland og Danmark. I 2022 åpnet Enkelrum et kontor på Voss for å betjene det norske markedet.

Med egne arkitekter og lang erfaring innen prefab så er Enkelrum stolte av å levere gjennomtenkte løsninger og solide produkter.


Grønne innerdører
Under produksjon på fabrikk - Enkelrum


Noen av fordelene med å velge prefabrikert istedet for plassbygde løsninger:

  • Kortere byggetid

Vi leverer ferdige løsninger fra 6 - 12 uker alt etter størrelse på bygget.

  • Ingen tørketid

På grunn av at byggene blir produsert innendørs er det ingen tørketid. Noe som igjen gjør at en sparer byggetid og at du som kunde kan være trygg på at bygget er tørt.

  • Bedre presisjon og kontroll på detaljer

En har bedre kontroll på detaljer ved å produsere innendørs, skjermet fra vær og vind.

  • Bærekraftig

Ved innendørs produksjon får en utnyttet materialene bedre mer effektivt. Det blir mindre svinn og avfall er lettere å resirkulere.

  • Spesialtilpasset

Selv om vi har ferdige løsninger og bygger huset ferdig på fabrikk, betyr ikke det at vi ikke kan tilpasse det til dine ønsker og behov. Vi tilpasser og endrer så langt det lar seg gjøre.


Er du nyskjerrig på hva vi kan levere og om vi kan levere der du bor?

Ta kontakt på norge@enkelrum.se , bruk kontaktskjemaet nederst på websiden vår her eller ring oss på telefon 90 400 729.

220 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page