top of page
Plant Shed

Hei!

Vi i Byggmodul er opptatt av kvalitet og tillit. Vår kompetanse og fokus på detaljer gjør at vi kan tilby en trygg handel.

Send en mail eller ta en telefon til oss, så finner vi sammen en løsning på det meste.

Litt om oss

Byggmodul AS har eksistert i noen år med en ansatt og

i 2022 gikk vi sammen og etablerte et kontor på Voss på Vestlandet.

 

Vi er to ansatte, hjemmehørende på Voss og har bena godt plantet på jorda.

Vi har byggmesterpapir og har til sammen en mannsalder i byggebransjen.

Tidligere har vi sammen vært Vestlandshusforhandler i 10 år. Vi har levert eneboliger og fritidsboliger og etablert gode rutiner underveis. Vi ble også kåret til Årets Forhandler i løpet av tiden vår i Vestlandshus. 

Samme periode produserte vi alle yttervegger innendørs i vår egen produksjonshall. Der ble vinduer satt i og listet, og veggene kledd med kledning. Dette fører til god kontroll på fukt og raskere byggetid. Derfor var konseptet til Enkelrum interessant med deres nøkkelferdige enheter. 

Vi har i mange år snakket om minihus og prefabrikkerte nøkkelferdige bygg, så når vi fikk muligheten til å inngå et samarbeid med svenske Enkelrum så var det et enkelt valg.

Enkelrum har samme filosofi som oss når det gjelder kvalitetssikring og høy standard på byggene de produserer. De produserer kun på bestilling til hver enkelt kunde.

 

I 2023 inngikk vi samarbeid med Rindalshytter og er nå stolt forhandler på Vestlandet. De er Norges eldste hytteleverandør og leverer kvalitetshytter i tradisjonell og moderne utførelse. 

ByggModul AS

Orgnr: 821 541 042 MVA

Øvre Langhaugen 17

5709 VOSS

Byggmester Hagenson
bottom of page