top of page
  • Siren Hovland

ByggModul AS har inngått samarbeid med Enkelrum

Oppdatert: 16. jun. 2023

Etter et par år med pandemi og usikkerhet, fikk vi muligheten til å bli forhandler for svenske Enkelrum.

Enkelrum har eksistert siden 2005, og har siden den tid levert rundt 500 ferdigbygde moduler i Skandinavia. De består av et team av arkitekter og ingeniører som hele tiden arbeider for å forbedre Enkelrum.

Enkelrum har vært representert i Norge i flere år, og nå tar vi over stafettpinnen som eneforhandler.


Konseptet

Enkelrum produserer nøkkelferdige bygg, som leveres på kranbil til din tomt. De kan bestilles "Komplett" med kjøkken og bad eller som en åpen løsning "Bas" der du innreder som du vil.

Byggene holder høy kvalitet og materialer er nøye utvalgt. De blir kontrollert under og etter produksjon av både interne og eksterne kontrollører.


Prefab hus
Enkelrum | Prefab

Foto: Enkelrum AB


Helårsbruk

Disse er bygd for å kunne brukes hele året. Om du skal ha det som anneks, hagestue, gjestehus, badstue, minihus eller som hytte. De er energieffektive og varmes raskt opp. Vi leverer som standard 3-lags vinduer. Legg gjerne til gulvvarme for ekstra komfort.

Kledningen er ferdigmalt slik at du slipper å sette i gang med det den første tiden.

Skal du ha det som permanent helårsbolig blir det bygget ihht gjeldende krav i Norge, Tek 17. Der kan vi tilby boligmodellen E38 med en funksjonell planløsning.


Tilkoblinger og fundament

Før leveransen har du klargjort tomta med strøm, vann og kloakk dersom det trengs, og sett opp et fundament av søyler eller kanskje et stripefundament.

Våre moduler er levert med strøm og røropplegg slik at det kan kobles raskt til av dine fagfolk på byggeplass. Du får en tegning av plasseringer og fundament fra våre arkitekter før oppstart.


Transport

Kanskje du har kontakter i transportbransjen? Hvis ikke, kan vi tilby transport dersom du ønsker det. De minste modulene kan fraktes på vanlig kranbil og løftes på plass i hagen din, eller på tomta di. For de større modulene, fraktes de på lavlaster og trenger gjerne en mobilkran for å løftes på plass.

Alle modulene er bygget med en maks bredde på 4 meter for at de skal kunne transporteres på vei.

Så det viktigste du må sjekke er at det er mulig å komme frem med lasten.


Byggetid

Dersom du ikke har tid til å bruke et halvår eller et år på å bygge, er dette en super løsning for deg. De minste modulene har en produksjonstid på 6-8 uker, og de store modulene produseres vanligvis på 10-12 uker.

Ditt Enkelrum kommer inn i produksjonskøen så snart byggesøknaden din er godkjent.Minihus får du kjøpt hos oss på Voss. Kom innom, ta kontakt via mail eller via nettside.

Ta gjerne en kikk på www.enkelrum.se/no eller ta kontakt på norge@enkelrum.se for mer informasjon.


175 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page